Autolease? Welke vormen zijn er zoal?

Autolease? Welke vormen zijn er zoal?

Autolease? Ideaal voor mij als werkgever, want ik weet dat alles prima geregeld is. Ik hoef nergens meer naar om te kijken.” “Wel handig, zo’n leaseauto, maar sommige autozaken regel ik toch liever zelf”

Weet u eigenlijk hoe het zit met autolease en welke vormen en keuzemogelijkheden er zoal zijn? Wij van Boxsons Autolease vinden het belangrijk dat u daar een goed beeld van heeft. We helpen u daarbij graag op weg, zodat u kunt bepalen welke vorm het beste bij u past.

Wat is autolease?

Autolease bij Boxsons Autolease kunt u eigenlijk het beste vergelijken met huren. Het gaat hierbij om een overeenkomst tussen de leasemaatschappij en de klant. Wij stellen gedurende een bepaalde periode een auto ter beschikking aan de klant tegen een vooraf vastgestelde prijs. De gebruiker of ondernemer krijgt dus een auto in gebruik, zonder dat hij hiervoor eigen middelen hoeft te investeren of een banklening hoeft aan te gaan.

Ook het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt bij de leasemaatschappij. De auto blijft immers in ons bezit. Wat het operationele gedeelte betreft: u geeft zelf aan in welke mate u bepaalde diensten graag geregeld wilt zien, zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting. 

Alle zorgen uit handen

Full Operational Lease, noemen we dat. Bij deze variant least u een auto tegen een vooraf vastgesteld leasetarief waarin alle autokosten opgenomen zijn. Het operationele beheer wordt geheel door de leasemaatschappij verzorgd. Denk aan verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten, brandstofadministratie e.d.  Een voordeel van deze vorm is dat u exact weet wat uw maandelijkse kosten zijn en niet voor verrassingen komt te staan.  En omdat wij alle zaken voor u regelen en bijhouden, bespaart u ook nog eens tijd. Dit hoeft niet altijd een langdurig contract te zijn. Ook voor korte/flexibele contracten hebben wij de oplossing voor u.

Wij de aanschaf, u het beheer

Netto Operational Lease: de ideale leasevorm als u zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen het liefst in eigen hand houdt. Wij verzorgen de financiering van uw auto: de auto wordt door ons aangekocht en komt dus niet op uw balans te staan. U heeft daarentegen de volledige vrijheid om het beheer van de auto zelf te regelen, alsof de auto uw eigen bezit is. Het staat u echter ook vrij om het beheer gedeeltelijk aan ons over te laten.

Niet zwart-wit? Optimale vrijheid en flexibiliteit bij Boxsons Autolease

Al onze klanten zijn anders en hebben hun eigen voorkeur. Wij van Boxsons Autolease bieden u daarom de mogelijkheid uw leasevorm volledig naar wens in te vullen. We willen dat u slechts voor die diensten betaalt waar u zeker gebruik van gaat maken. Flexibiliteit staat bij ons voorop en dat vindt u terug in het aanbod van onze producten. Wij maken graag een afspraak met u om uw persoonlijke wensen te bespreken. Boxsons Autolease, Samen onderweg.