FLEXI Lease, Een extra flexibel alternatief voor leasing

Een nieuwe of tijdelijke medewerker, een project voor een bepaalde duur, een bedrijf in oprichting of onzekerheid over de gerealiseerde groei? Allemaal situaties waarin u zich niet wilt binden aan een langdurig leasecontract, of waarin twijfel kan ontstaan omtrent een nieuw af te sluiten leasecontract.

Daarbij is tijdelijke inzet in verhouding vaak redelijk kostbaar. Niet bij ONS, wij schakelen met u mee. Of u nu terugschakelt of juist opschakelt. Maak kennis met FLEXI Lease.

Mogelijkheden:

U kiest alleen de gewenste klasse, het gewenste beschikbare model en of u 1000 km, 2000 km of 3000 km per maand verwacht te gaat rijden. Wij doen de rest.

Het betreft dus een All-in tarief op de kilometerafrekening na. De verreden meer kilometers worden per maand afgerekend tegen de vooraf afgesproken meerprijs.

Inzichtelijker kunnen we het niet maken voor u. Dit is bijvoorbeeld ideaal als de kosten doorberekend moeten worden aan een klant of op een bepaald project geboekt moeten worden.

Wat houdt het in:

Een looptijd van minimaal 6 maanden, daarna per dag opzegbaar.

Dat tegen scherpere tarieven dan de shortleasetarieven uit de markt en we hebben er ook nog eens alle “stapel” kosten voor u uitgehaald.

Zo vindt u bij ons geen toeslagen voor een eigen risico verlaging, ook hoeft u niet bij te betalen voor allerlei andere verzekeringsopties zoals diefstal, ruitenverzekering, een extra bestuurder of bijvoorbeeld een navigatiesysteem.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul hieronder het formulier in en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.