Samenvatting Survey 2017

Uw mening over Boxsons Autolease

Bij Boxsons Autolease spannen wij ons voortdurend met het gehele team in om onze relaties te ontzorgen bij hun mobiliteitsbehoefte. Persoonlijk contact, een goede prijs/kwaliteit verhouding, een flexibele werkwijze en duidelijke afspraken vinden wij belangrijk. Maar hoe denken onze klanten en relaties over Boxsons Autolease? Wat zijn hun verwachtingen en ervaringen? Wij lieten een onafhankelijk onderzoek uitvoeren onder klanten en andere relaties van Boxsons Autolease.

Maar liefst 200 mensen namen deel aan het onderzoek. Daar zijn we heel erg blij mee, want hierdoor hebben we een representatief beeld gekregen van wat onze klanten en relaties met name waarderen aan Boxsons Autolease.  Vooral die sterke punten gaan wij nog meer aandacht geven. Graag delen wij de belangrijkste onderzoeksresultaten.

 • Maatwerk, de persoonlijke benadering en ‘een goed gevoel bij Boxsons Autolease’ zijn de belangrijkste redenen waarom voor Boxsons Autolease wordt gekozen.
 • Uit de hoge beoordelingscijfers blijkt dat Boxsons Autolease ruimschoots voldoet aan de verwachtingen van haar klanten:
  • Bereikbaarheid (8,8)
  • Service algemeen (8,6)
  • Flexibiliteit (8,5)
  • Kwaliteit advies (8,4)
  • Ondersteuning bij onderhoud, schade en pech (8,4)
 • Behalve aan persoonlijke contact, hechten klanten veel waarde aan de prijs/kwaliteit verhouding, de goede betrouwbaarheid en reputatie van Boxsons Autolease, de snelheid van handelen en de duidelijke afspraken. Zo schreven enkele klanten letterlijk dat Boxsons niet doet aan ‘kleine lettertjes’.
 • Een groot deel van de deelnemers aan het onderzoek wordt graag via de nieuwsbrief van Boxsons Autolease op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Daarnaast zijn er veel mensen die graag via social media in contact blijven. Of indien nodig gewoon zelf de website van Boxsons Autolease raadplegen voor informatie.
 • Maar liefst 40% van de klanten zijn met Boxsons Autolease in contact gekomen via een aanbeveling van een kennis of relatie. Uit het onderzoek blijkt dat veel klanten Boxsons Autolease ook zelf vol vertrouwen aanbevelen bij anderen. Maar liefst 81% van alle klanten scoort een 8 of hoger op de vraag: ´Hoe waarschijnlijk is het dat u Boxsons Autolease aanbeveelt?’
 • Deelnemers die met een 9 of 10 scoren op de vraag: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u Boxsons Autolease aanbeveelt?’ worden promoters genoemd. De promoters van Boxsons Autolease bevelen hen gemiddeld maar liefst 3,5 keer per jaar aan bij anderen.
 • Het grootste deel van de klanten (92,8%) geeft aan in de toekomst ‘waarschijnlijk’ tot ‘zeker’ weer voor Boxsons Autolease te zullen kiezen. Dat zijn mooie cijfers waar wij erg trots op zijn!

Nogmaals dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het onderzoek. Wij gaan met veel positieve energie met de uitkomsten van het onderzoek aan de slag.

 

Enkele uitspraken van Boxsons Autolease klanten

Men kijkt niet alleen naar cijfers. Als ondernemer voel je in een acceptatieproces het vertrouwen als dat wordt gegeven

Snel en goed persoonlijk advies met inlevingsvermogen naar de klant

Uitstekende service en wij hebben fijn contact met onze accountmanagers van Boxsons

Ik heb uitermate goede ervaringen in diverse situaties (ook hoe mijn collega’s geholpen worden)

Goed gevoel bij Boxsons door persoonlijke benadering en oplossingen op maat

Persoonlijk, flexibiliteit, in overleg is veel mogelijk. Niet zo star als de grote leasemaatschappijen

Bij Boxsons word ik behandeld als persoon en  niet als zomaar een nummer/klant en dat geeft een beter en vertrouwd gevoel. Ben erg tevreden over jullie service