Shortlease of Etappe Lease

Leaseauto’s met een kortlopend of verlengbaar contract? Dat kan!

Zoekt u een auto voor een flexwerker of voor een nieuwe medewerker die nog in zijn proeftijd zit? Wilt u eerst eens uitproberen of een auto leasen iets voor u is? Geeft het u een prettig gevoel om onze goede leaseservice eerst zelf te ervaren, voordat u voor langere tijd een auto bij ons least? Dan is Shortlease of Etappe Lease van Boxsons Autolease een prima oplossing voor u!

Shortlease

Shortlease kan het beste omschreven worden als een overeenkomst die tussen huur en Full Operational Lease inzit. Shortlease kent een gunstiger tarief dan huur en heeft toch als voordeel dat u niet gebonden bent aan een langlopend leasecontract. Bij Boxsons Autolease is Shortlease al mogelijk bij contracten met een looptijd vanaf 3 maanden. Na die tijd is het contract op elk willekeurig moment opzegbaar. Hierdoor kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte van dat moment.

Dat is comfortabel

Natuurlijk nemen wij u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Daarom zijn bij alle Shortlease contracten de belangrijkste diensten inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud (inclusief banden), reparaties en hulpverlening bij pech en schade. Wel zo handig! 

Etappe Lease

Etappe Lease. De naam zegt het al: een leasecontract dat in etappes kan worden afgesloten. U begint met een contract met een looptijd van 1 jaar. Daarna heeft u tweemaal de mogelijkheid dit contract te verlengen naar een andere looptijd. Bijvoorbeeld eerst naar 24 maanden en daarna nog eens naar 48 maanden. Handig voor een medewerker met een tijdelijk contract dat later misschien verlengd wordt. Of als u opziet tegen een langdurig contract of nog niet zeker weet hoe lang u een leaseauto nodig hebt.

Variabele leaseprijs

Etappe Lease is een vorm van leasing, waarbij de afschrijving van de leaseauto zich verhoudt tot de levenscyclus van die auto. Het eerste jaar betaalt u een hogere leaseprijs, maar het voordeel is dat u de leaseauto na het eerste jaar zonder afkoopkosten kunt inleveren. Beslist u echter om het contract te verlengen, dan verrekenen we de hogere leaseprijs uit het eerste jaar met de restlooptijd. Dat is wel zo voordelig!

Samen onderweg

Biedt Shortlease of Etappe Lease een oplossing voor u of een van uw medewerkers? Wij zoeken graag met u mee naar de beste oplossing en rekenen zorgvuldig de kosten voor u uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Verborgen additionele kosten kennen wij immers niet. Laat ons horen wat uw wensen zijn, tot in het kleinste detail. Boxsons Autolease is pas helemaal tevreden als u dat bent!