SAMEN ONDERWEG

De organisatie achter Boxsons Autolease

Het team

ton-2

Het hart van Ton ligt al meer dan 30 jaar bij de auto verhuur en autolease. Ton beheert op efficiënte wijze het hele wagenpark van Boxsons Autolease en zorgt ervoor dat de klanten tijdig meeprofiteren van alle nuttige ontwikkelingen op het gebied van autolease. Ton woont en werkt in Sint-Oedenrode, is getrouwd en trotse vader van drie kinderen.

jan-2

Jan woont in Eindhoven en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de automotive branche waarvan meer dan 10 jaar in autoleasing. Sinds januari 2014 versterkt hij het Boxsons Autolease team. Jan heeft een passie om mensen te adviseren en te begeleiden naar de voor hen beste oplossing. Werken voelt voor Jan dus niet als werken! Jan houdt daarnaast van reizen en sporten. 

cindy-2

Cindy ondersteunt het Boxsons Autolease team in algemene zin. Van administratie tot klantenservice en daarnaast alle denkbare werkzaamheden die bij een regulier bedrijf voorkomen. Cindy woont in Schijndel, is getrouwd, moeder en al sinds 2002 werkzaam bij Boxsons AutoLease. Dit maakt Cindy een betrouwbare collega met veel allround kennis. 

Fons1

Fons is een echte workaholic en woont zelfs gewoon op kantoor. Boxsons Autolease is inmiddels zijn leven. Letterlijk betekent zijn naam `Hij die tot alles bereid is, bereid tot de strijd`. In de praktijk betekent dit dat hij u graag van dienst is. Hij beantwoort graag al uw vragen inzake mobiliteit. Per juni 2016 is hij het gezicht van onze website en communicatie. U zult hem dan ook vaak tegenkomen, of zelfs via de chat een vraag stellen.

0413 – 42 03 10

06 – 510 728 84

0413 – 42 03 10

06 – 198 666 57

0413 – 42 03 10

0413 – 42 03 10

SAMEN ONDERWEG

Als MKB-er wilt u een goed advies, maatwerk en flexibiliteit. Het juiste leaseproduct en de juiste auto, op de juiste plaats. Wij zorgen er voor dat aan al uw persoonlijke wensen wordt voldaan. Doorlopend op een zo optimaal mogelijke wijze voorzien in uw mobiliteitsbehoefte, dat is onze specialiteit! Altijd met u op zoek naar de beste passende oplossing! Boxsons Autolease, Samen onderweg.

0
Vrienden gemaakt
0
Fijne km’s gereden
0
Klanten geholpen
0
Bedrijven bezocht