Flexi Lease

Een nieuwe of tijdelijke medewerker, een project voor een bepaalde duur, een bedrijf in oprichting, onzekerheid over de gerealiseerde groei?

Allemaal situaties waarin u zich niet wilt binden aan een langdurig leasecontract, of waarin twijfel kan ontstaan omtrent een nieuw af te sluiten leasecontract. Daarbij is tijdelijke inzet in verhouding vaak redelijk kostbaar.

Niet bij ONS, wij schakelen met u mee. Of u nu terugschakelt of juist opschakelt. Maak kennis met FLEXI Lease.

Wat houdt het in:

Een looptijd van minimaal 6 maanden, daarna per dag opzegbaar. Dat tegen scherpere tarieven dan de shortleasetarieven uit de markt en we hebben er ook nog eens alle “stapel” kosten voor u uitgehaald. Zo vindt u bij ons geen toeslagen voor een eigen risico verlaging, ook hoeft u niet bij te betalen voor allerlei andere verzekeringsopties zoals diefstal, ruitenverzekering, een extra bestuurder of bijvoorbeeld een navigatiesysteem.

Mogelijkheden:
U kiest alleen de gewenste klasse, het gewenste beschikbare model en of u 1000 km, 2000 km of 3000 km per maand verwacht te gaat rijden. Wij doen de rest.

Het betreft dus een All-in tarief op de kilometerafrekening na. De verreden meer kilometers worden per maand afgerekend tegen de vooraf afgesproken meerprijs. Inzichtelijker kunnen we het niet maken voor u. Dit is bijvoorbeeld ideaal als de kosten doorberekend moeten worden aan een klant of op een bepaald project geboekt moeten worden.

Uitrusting:

De auto’s welke we hiervoor inzetten betreffen allemaal representatieve en zakelijk uitgeruste modellen. Dat wil zeggen dat ze, indien mogelijk minimaal beschikken over de volgende opties:

  • Airco
  • Navigatie
  • Carkit
  • Metallic lak
  • Een reservewiel/thuiskomer

Mocht er gezien uw specifieke situatie behoefte zijn aan andere opties of accessoires, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Klik hier voor de voorbeeldtarieven

OPENINGSAANBIEDING: VOOR DE EERSTE 5 SNELLE BESLISSERS: DE EERSTE MAAND GRATIS!